Pengedar


SENARAI PENGEDAR
KOPI PANGGUNG AL-AMBIAK

KUALA LUMPUR
ATAMDIN
019-667 6966
016-294 6966
Kopi Panggung Al-Ambiak Facebook FanPages

SETIAWANGSA/
KERAMAT
PN. NAURA 
016-953 5653 
019-610 5084
Personal Facebook Puan Naura

KEM WARDIBURN / 
KEM SUNGAI BULOH
AZMI 
012-270 4432
Personal Facebook En. Azmi

PUTRAJAYA
SAIFUL 
019-592 1114
Personal Facebook En. Saiful

SELANGOR

AMPANG
AM
019-559 9063
Personal Facebook En. Afham

KUANG/
SUNGAI BULOH/
RAWANG
AZRUL
013-376 2667
Personal Facebook En. Azrul

DAMANSARA/
KOTA DAMANSARA
UMAR
012-339 5803
Personal Facebook En. Umar

KLANG
AZAM
012-387 0189
016-374 6486
Personal Facebook En. Azam

SHAH ALAM SEK 16
YUS 
019-525 6222

BANDAR BARU BANGI ( Sek. 4 )

GOMBAK

SRI GOMBAK

PETALING JAYA
IENADINA
019-271 0772
017-651 3328

PUCHONG

SUBANG JAYA

SEPANG

NEGERI SEMBILAN

REMBAU
AZMI
017-323 2928

MELAKA
 JASIN
ZAIDI
012-6799 246

PAHANG

TERENGGANU

KEMAMAN
ARIFFIN
011-3910 3324

KUALA TERANGGANU

KELANTAN

KOTA BHARU

YUSMAN
014-225 8470

JOHOR

BATU PAHAT

JOHOR BAHRU

PERAK

SLIM RIVER

SARAWAK

KUCHING
MR. LOW
012-3955 480

KOTA SAMARAHAN

PUSA

SABAH

TUARAN

SINGAPORE
HADI
+65-9150 2602
Facebook Fanpages Aura Temasek

BRUNEI

49 comments:

  1. Replies
    1. Boleh hubungi EN. Jamil 019-4773560

      Delete
  2. Simpang renggam xde ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah belum ade. Kiranya berminat untuk jadi pengedar boleh hubungi sy

      Delete
  3. johor bahru nak contact siapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. di jor cuma ada kat labis je setakat ni

      Delete
  4. Saya nak jadi pengedar Daerah Kuantan.

    ReplyDelete
  5. Saya nak jadi ajen di Daerah Kuantan. No tel saya 0132279978. Harap hubungi saya.

    ReplyDelete
  6. Sy nk jd ajen area selayang...hubungi sy di 0193688991

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Di sana tiada pengedar melalui saya lagi setakat ni

      Delete
    2. bleh request nk jd pgedar area perlis...

      Delete
  8. Haah ya boleh. Nnt sms sy 0162946966

    ReplyDelete
  9. penang area mainland nk cari siapa? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi phone pengedar kat pulau....saya dok area2 bayan lepas. tq

      Delete
    2. Di pulau pinang belum ada lagi pengedar setakat

      Delete
  10. Kelate ado ko?call cik yusman x dpt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah di sana masih belum ada lagi pengedar yang lain, sekiranya ada boleh hubungi saya

      Delete
  11. Syarat utk jd pengedar? Sy nk jadi pengedar utk daerah Pekan, Phg.

    ReplyDelete
  12. Kalau nk jadi pengedar, berapa belian minimum? Sy nk jadi pengedar bg daerah Pekan, Phg.

    ReplyDelete
  13. sy nk jd pgedar kt area jb..mcm mn prosedur

    ReplyDelete
  14. salam saya berminat untuk menjadi pengedar di kelantan. Macam mana caranyadan siapa patut saya hubungi

    ReplyDelete
  15. Area changlun n kuantan.mn nk dapatkan stok ni...slalu berada di 2 tempt ni tp xtau nk cri dia mn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Area Changlun boleh Hubungi En Jamil 0194773560. Di kuantan Belum ada

      Delete
  16. Saya berminat jadi pengedar area bandar seremban 2 N.Sembilan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk menjadi Pengedar sila terus berhubung dengan saya di talian 0196676966

      Delete
  17. Ipoh takde ke? Sy nk beli tp tak tau nk beli kt mane. Kalo takde pgedar, biar sy je jd pgedar kwsn ipoh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah di ipoh tiada pengedar. sekiranya berminat untuk menjadi pengedar sila hubungi 0162946966

      Delete
  18. Replies
    1. di kuantan belum ada pengedar lagi

      Delete
  19. Sp pengedar d kelantan? Sms x berjawab pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. di kelantan pengedar yang berada di sana belum ada

      Delete
  20. mcm mn nak jadi pengedar? boleh bagi penerangan sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuma perlu amik 1 guni shj. dan kita akan siapkan sticker dan iklankan di internet

      Delete
  21. Salam. Kat melaka nak beli kat siapa ye kopi ni?.

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum. Ada x pengedar di kawasan Miri, Sarawak.

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum. di kawasan Miri, Sarawak ada x pengedar? dan bagaimana nak membeli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. kat miri belum ada pengedar lagi

      Delete
  24. Say Kat ipoh , nak JD pengedar

    ReplyDelete
  25. slim river kedai mana satu tuan..

    ReplyDelete
  26. Kluang ada x..hubungi sy jika ada pengedar..jika xde sy nak jd pengedar
    0196352521

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik sy akan cuba hubungi pihak tuan

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...