Harga

Senarai Harga Kopi Panggung untuk PENGEDAR.

  500 SACHETS ( 25 KOTAK )  -  RM 1,750
1000 SACHETS ( 50 KOTAK )  -  RM 3,400
2000 SACHETS ( 100 KOTAK ) - RM 6,600
3000 SACHETS ( 150 KOTAK ) - RM 9,600
4000 SACHETS ( 200 KOTAK ) - RM 12,400
5000 SACHETS ( 250 KOTAK ) - RM 15,000

TEMPAHAN 500 SACHETS (25 KOTAK) DAN KE ATAS PERLU DILAKUKAN 2-3 HARI SEBELUM PROSES PENGHANTARAN.

PIHAK ATAMDIN RESOURCES AKAN MEMBUAT TEMPAHAN DI ATAS NAMA ANDA SENDIRI SEKIRANYA ANDA MENEMPAH 500 SACHETS DAN KE ATAS.

DI SINI BERMAKSUD NAMA DAN NOMBOR TELEFON ANDA AKAN DIPAPARKAN DI BELAKANG SACHETS KOPI DAN PADA KOTAK KOPI.

SILA BUAT PEMBAYARAN TEMPAHAN ANDA KE AKAUN 
MAYBANK 5641 0041 6857 ATAS NAMA
ATAMDIN RESOURCES.

HUBUNGI
ATAMDIN 
019-667 6966 
016-294 6966

36 comments:

  1. AOA
    i m husnain From Pakistan,\
    i want to purchase ur coffee ...
    tell tel me Rates Shippment charges ,,,,,
    And timming
    and u can also reached me at
    mytelebrand@yahoo.com
    Plzz waiting

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam husnain. Pls email me atamdin@gmail.com

      Delete
  2. Salam husnain. Pls email me atamdin@gmail.com

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. SALAM..SY NK BELI 1 KOTAK/ 20SACHET UTK KEGUNAAN PERIBADI. BERAPE HARGA? PM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah cuba untuk Pm tuan tapi x dapat. harga sekotak RM85

      Delete
  5. Area wangsa maju xde ke atau yg hampir lrt setiawangsa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah boleh terus datang ke lrt setiawangsa

      Delete
  6. jual dkat lrt setiawangsa ke bang? blh pm x 0193408836

    ReplyDelete
  7. Salam, Saya berminat untuk membeli 1 kotak kopi panggung al-ambiak ..bleh saya tau bagaimana cara untuk membeli dan berapa kos penghantaran ke kedah??? sila hantar maklumat yang lebih lanjut ke email aremay911@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Kalau nak beli satu kotak sahaja bolej tak. Bagaimana caranya. email germany.champion@gmail.com. tk

    ReplyDelete
  9. Salam,boleh tak campur kopi panggung dalam kuantiti yang sedikit dengan kopi lain. sebab kesan kopi panggung ni kuat sangat kat 'adik'_SHAWN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Haah ya boleh campur dengan air lain. sbb campur x dengan air lain x mengurangkan kesan dia

      Delete
  10. Salam.. cawangan mane erk yg dekat nk beli kopi ini klau dduk Dungun, Terengganu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Kalau di dungun masih belum ada pengedar

      Delete
    2. salam. saya duk area kemasek & kteh. kalau nk try dapat leh whatsap/col saya 013-7698541

      Delete
  11. ooo.. so cawangan mane yg berhampiran ngan dungun??? lau tlong poskan ke dungun.. bole tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah boleh je pakai courier. nnt sms kat 0196676966

      Delete
  12. assalamulaikum sy nk tanye kopi ni ade x juall kat areal putrajaya atau pun kat gombak yeap kalau ada tlg emill kan sy amin_losai92@yahoo.com atau pun call n msg di no 0178899057 sy nk segera lah....

    ReplyDelete
  13. Salam..setiawangsa dekat mana? Boleh bagi alamat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Block 5, Taman Keramat Permai, 54200 Kuala Lumpur.
      (Blakang LRT setiawangsa),(Berhadapan Tapak Pasar Malam Keramat Permai)

      Delete
  14. Boleh datang bilax ke kat alamat di atas atau kena tunggu kat lrt je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah boleh datang kat blok sy or boleh tunggu kat lrt setiawangsa

      Delete
  15. Salam... Macam mana cara untuk menjadi stokis kuala terengganu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. boleh PM / whatapps terus kat sy 0162946966 / 0196676966

      Delete
  16. Salam kopi nie mmg terbaik..sy dh try..sy selalu beli kt shah alam..kt cheras x d ker?klu nk jd pengedar x d modal..lg satu nk taw gak ade yg tiruan ke tuan??klu ade mcm mne nk taw..dan ade kesan dlm jangka masa panjang x?maaf banyak tanya..sbb org dok tanya sy..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah yang tiruan tu mmg ade. cuma kena hati2 la semasa membeli. cuba check no barcode dan tgk dulu pada gambar samada jelas atau tak

      Delete
  17. kalo beli satu kotak ada kah termasuk kos penghantaran kesarawak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kos penghantaran untuk sekotak ke sarawak RM10

      Delete
  18. Salam Tuan..harga sekotak sekarang berapa ye? Pengedar kws Seremban atau Nilai ada tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Di nilai or seremban belum ada lagi

      Delete
  19. salaam. do you have a singapore supplier? if yes, could I have the details please? or is it possible for you to ship a box to singapore? I will contact you via email if you're shipping.

    thank you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Yes We're. U can contact with Mr Hadi +6591502602

      Delete
  20. Area Penang kat mane boleh dapatkan???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di peneng belum ade pengedar dengan sy. Boleh dptkan terus dr sy by pos

      Delete
  21. Area Penang kat mane boleh dapatkan????

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...